Лейди Гага беше наречена герой“, след като се втурна да

...
Лейди Гага беше наречена герой“, след като се втурна да
Коментари Харесай

Лейди Гага се втурна да помога на паднал фотограф на Оскарите


Лейди Гага беше наречена „ воин “, откакто се втурна да оказва помощ на фотограф, който падна на аления килим (в случая бежовия) преди церемонията по връчването на тазгодишните награди " Оскар ".

Хората в обществените мрежи акцентираха грижовната природа на Гага, която спряла да си проправя път в „ Долби Тиатър “ и се втурнала да помогне на мъжа да се изправи на крайници.

Снимка: Ройтерс


„ Герой “, написа консуматор в Туитър, а различен добавя: " Забележете по какъв начин тя даже не се замисли. Рефлексът ѝ беше да му помогне, тя е същински блага и добра. "

" Начинът, по който хората реагират, приказва доста за това кои са те в същността си ", написа различен консуматор в обществената мрежа.

Лейди Гага беше номинирана за най-хубава ария за парчето си Hold My Hand от кино лентата „ Топ Гън: Маверик “. Тя обаче не завоюва, а Оскарът за истинска ария отиде при Naatu Naatu.

По-късно вечерта Гага извърши Hold My Hand, облечена с дънки и тениска и без грим.

" Написах тази ария с моя другар в мазето на моето студио. Тя е надълбоко персонална за мен и мисля, че всички имаме потребност един от различен ", сподели певицата, представяйки песента от стол.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР