Lexus запази статута си на най-високо оценения производител на автомобили

...
Lexus запази статута си на най-високо оценения производител на автомобили
Коментари Харесай

LEXUS Е ОБЯВЕН ЗА НАЙ-НАДЕЖДНАТА МАРКА ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ В НАГРАДИТЕ НА AUTO TRADER NEW CAR AWARDS

Lexus резервира статута си на най-високо оценения производител на коли във Англия, като беше определен за най-надеждна автомобилна марка в премиите за нови коли на Auto Trader за 2023 година

Auto Trader е един от най-големите уеб страници за онлайн продажба на използвани и нови коли във Англия.
Това е четвъртият път за пет години, когато Lexus печели купата, която се дефинира от действителния опит и мненията на повече от 220 000 притежатели на коли във Англия, които дадоха отговор на годишното изследване на Auto Trader.

Ерин Бейкър, публицистичен шеф на Auto Trader, сподели: „ Качеството, надеждността и комфорта са трите характерности, които излязоха от нашето изследване. Както сподели един притежател – „ Иска ми се да бях купил Lexus преди години, това е най-хубавата кола, която съм карал и в никакъв случай не бих се върнал към различен модел. “

Крис Хейс, шеф на Lexus във Англия, споделя: „ В един бързо изменящ се и мощно конкурентен пазар, надеждността остава главен приоритет за клиентите. Това е качество, което постоянно е било в основата на Lexus и остава такова, до момента в който доставяме нашето ново потомство електрифицирани модели. Получаването на тази премия за четвърти път отразява трайната мощ на нашата известност измежду клиентите, които се доверяват на нашите коли и услуги. ”

Добре потвърдената надеждност на колите Lexus е подкрепена от несравнима гаранционна стратегия за успокоение, Lexus Relax. Това обезпечава до 10 години покритие за всички модели Lexus, без спомагателни разноски, при изискване че транспортното средство се обслужва в оторизиран сервиз на Lexus*.

*Източник: www.lexus.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР