Lexus UX 250h получи малък ъпгрейд. Първокласното дъщерно дружество на

...
Lexus UX 250h получи малък ъпгрейд. Първокласното дъщерно дружество на
Коментари Харесай

Ъпгрейд за Lexus UX 250h - видео

Lexus UX 250h получи дребен ъпгрейд. Първокласното дъщерно сдружение на Toyota даде на своя стилен кросовър SUV усъвършенствани мултимедийни функционалности, функционалности за свързване, както и повечко спортност. Въз основа на добре познатата архитектура на автомобила GA-C, Lexus желае да продължи да подсигурява наслаждение от шофирането и дружелюбното ръководство.

Буквално в основата на надстройката е нова мултимедийна система с осем или 12,3-инчов сензорен екран, според от оборудването. Новият екран, който е 143 милиметра напред и по-близо до лидера, заменя предходния тъчпад за ръководство.

Според Lexus потребителите се възползват от по-остра графика - даже в HD резолюция на 12,3-инчовия екран - и по-бърз отговор на командите за ръководство с помощта на по-високата продуктивност на процесора. Стандартната облачна навигация дава информация за пътя и трафика в действително време, в композиция с огромния екран, разполагаем и като навигационна система с корав диск.



"Hey Lexus " може да се употребява за активиране на едноименния езиков помощник, който освен управлява функционалностите на телефона, климатика и аудиото, само че и търси в интернет. В комбиниране с облачно основана навигация, бордовата система дава и околните цени на горивата и друга локална информация. Чрез целенасочени усъвършенствания, езиковият помощник схваща повече термини и команди - с помощта на новите микрофони, които улавят гласовете на лидера и пасажера начело, даже при фонов звук.

За новата моделна година Lexus UX за първи път може да бъде оцветен в иридиево сребърно. Този нов специфичен цвят употребява усъвършенстваната технология за боядисване на Lexus Sonic, при която пласт с дебелина единствено няколко микрона привежда металните люспи в боята в по-близо и отмерено подравнени. Резултатът е повече искра и по-дълбоки нюанси. Като опция, клиентите могат да изберат и едно от многото двуцветни покрития.

Lexus UX 250h се задвижва от четвърто потомство хибридно задвижване с мощ 135 кВт/184 к.с. Електрическият мотор подкрепя 2,0-литров четирицилиндров бензинов мотор с топлинна успеваемост от 40 %, като производителят споделя, че системата води до невисок разход на гориво и ниски излъчвания на CO2.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР