Lexus разпространи първата информация, снимки и видео на новия си

...
Lexus разпространи първата информация, снимки и видео на новия си
Коментари Харесай

Това е луксозният ван, който Lexus ще продава и в Европа

Lexus популяризира първата информация, фотоси и видео на новия си първокласен ван LM, който ще бъде стартиран и на европейския пазар от есента на тази година.

Lexus LM, за който от компанията разясняват, че е създаден с концепцията да предложи допустимо най-хубавата конюнктура за първокласно пътешестване, е с съществени габарити дължина 5130 мм, широчина 1890 мм и височина от 1945 мм, и ще може да бъде поръчван във версия с 4 и 7 седалки.

В взаимозависимост от версията си, Lexus LM ще бъде оборудван с двойка капитански седалки (4-местна версия), който могат да бъдат разгънати до изцяло хоризонтално състояние, мултимедийна система с 48-инчов екран, система за персонализиране на интериора Lexus Climate Concierge, особено създадена за модела аудиосистема Mark Levinson 3D Surround Sound и други.



В Европа, Lexus LM ще се предлага във версия с 2.5-литрова самозарядна хибридна задвижваща система с оптималната мощ от 250 конски сили и оптимален въртящ миг от 239 Нм, като задвижващи са и четирите колела.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР