Левски загуби от Берое българското дерби в Балканската лига, а

...
Левски загуби от Берое българското дерби в Балканската лига, а
Коментари Харесай

Димитър Ангелов: Не ни достигна времето

Левски загуби от Берое българското дерби в Балканската лига, а пред камерата на Sportal.bg треньорът на " сините " Димитър Ангелов разкри какво не доближи на неговия отбор в зала " Универсиада ".

" Не започнахме мача съсредоточено, позволихме на тима на Берое да се разиграе и чак в последната четвърт показахме това, което можем да играем, само че не ни доближи времето. 
 Берое устоя на напрежението и отблъсна Левски в “Универсиада ”, американец попари “сините ” със сирената Берое устоя на напрежението и отблъсна Левски в “Универсиада ”, американец попари “сините ” със сирената
Те стреляха с висок %, ние направихме неточности, тъй като не бяхме ментално подготвени за мача. Аз им казахпредвид това, ч е тимът на Берое е добър тим и в случай че не влезем съществено в мача, ще имаме проблеми и по този начин се получи. Факт е, че това ни е четвърти тежък мач, който ни е в серия, само че те са млади момчета и главно те са млади момчета и би трябвало да играят. Днес желаех да дам късмет на младите момчета, само че те не бяха подготвени за мача.

Накрая влязоха в час, съумяха да се концентрират, изиграхме положителни отбрани и по-агресивно, това което искахме още първоначално. ", съобщи Ангелов. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР