Левски загря за реванша от третия квалификационен кръг с Апоел

...
Левски загря за реванша от третия квалификационен кръг с Апоел
Коментари Харесай

Юноша донесе трите точки на Левски срещу Ботев Враца

Левски загря за реванша от третия квалификационен кръг с Апоел Беер Шева с реализирана трета победа за сезона, като на “Георги Аспарухов ” бе надделян Ботев Враца с 1:0 в среща от петия кръг на efbet Лига. Единственото попадение бе осъществено от юношата Преслав Бачев в 83-та минута.


Домакините предстоящо започнаха по-активно срещата. Още във втората минута Краев, който играеше като централен бранител в този мач, засече от корнер. Ударът му обаче мина настрана от задачата. Момчетата на Костов усилиха своя напън, а Ел Джемили и Рикардиньо стреляха отвън задачата.

В средата на полувремето врачани разиграха дълготрайно време и проведоха последователно нахлуване. То беше приключено от Чавдар Ивайлов, който шутира в навън.

Най-чистото състояние през първата част Три минути по-късно феновете на стадион " Георги Аспарухов " станаха очевидци на най-чистото състояние досега. Переа излезе очи в очи с Андреев и реши да комбинира със съотборник. Топката попадна в Красимир Тодоров, чийто удар бе избит в корнер. До почивката футболистите на Левски по този начин и не стигнаха до рискова обстановка - 0:0.

За втората част Николай Костов направи три смени - Илиян Стефанов, Уелтън и Асен Чандъров замениха Патрик-Габриел Галчев, Ивелин Попов и Рикардиньо. В 56-ата минута Цунами остана на сантиметри от гола, защото се размина с центриране от корнер. Гостите отвърнаха с нов прахосан късмет. Този път Генов стреля рисково около противниковата врата.

Левски търсеше настойчиво гола. Илиян Стефанов също се регистрира с два пропуща, до момента в който Уелтън тормозеше защитата на Ботев Враца по лявото крило. Именно след офанзива по този фланг падна попадението за столичани. Кордоба се бе присъединил в предни позиции, комбинира с Уелтън, който пусна центрира остро по земя. Избитата топка се озова в появилия се като запаса Преслав Бачев. Юношата на клуба шутира безпощадно за 1:0. В самия завършек на дуела Чандъров пропусна да удвои. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР