Левски винаги е бил отбор на свободата, въпреки че по

...
Левски винаги е бил отбор на свободата, въпреки че по
Коментари Харесай

Кръпката: Ако сега не махнем МОЧА, както германците счупиха Берлинската стена, оставаме без мнение и с диктатурата на Кремъл

" Левски " постоянно е бил тим на свободата, макар че по времето на соца беше " прикован " към Министерство на вътрешните работи. Отборът, който носи името на Апостола на свободата, постоянно са означавали независимост. Трябва доста да внимаваме със опасността над Европа от Русия, тъй като към този момент има опит с налагането на лично мнение на Кремъл със мощ. Сега е моментът да махнем тотема на една страна в центъра на столицата си. Русия в никакъв случай не е била съгласна да бъдем самостоятелни. Имам доста другари, които не са от тима на " Левски ", само че споделят, че на остарели години са подготвени да станат левскари ". Това съобщи пред Faktor.bg музикантът Васко Кръпката във връзка акцията на " сините " почитатели на Паметника на руската войска след мача с израелския " Апоел " и първата крачка към дълго чакания ремонт на МОЧА.

" Не знам за какво страната още шикалкави с паметника на окупаторите. В Германия хората взеха решение и махнаха Берлинската стена. В Съединени американски щати по същия метод разкараха пейките, на които пишеше, че са неразрешени за цветнокожи. Нещо, което популяризира диктатурата на соца, би трябвало да се махне. Какво толкоз го мислят? Защо би трябвало да имаме музей на социалистическото изкуство - представяте ли си да създадат музеи по света на нацизма, на капитализма, на империализма или на Берлинската стена? Аз съм ходил в музея в Будапеща, който се споделя " Музеят на терора ", сподели още Васко Кръпката.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР