Левски вече работи усилено по зимната си селекция. "Меридиан Мач"

...
Левски вече работи усилено по зимната си селекция. "Меридиан Мач"
Коментари Харесай

Нови пари за селекция в Левски

Левски към този момент работи интензивно по зимната си селекция. "Меридиан Мач " научи, че "сините " са прекратили договарянията със свободни сътрудници в този момент, с цел да вземат по-качествени футболисти през зимата. Делио Роси към този момент е дал лист с постовете, за които има потребност от попълнения. Той желае непременно вътрешен халф, крило и двама крайни бранители.

В краен случай може да пристигна и единствено един бек, само че в случай че може да играе и на двата фланга. Роси настояваше за халф още в този момент, въпреки конкуренцията там да е убийствена. В момента твърди титуляри са Васил Панайотов и Жорди Гомес, а своя късмет чака Антони Белмонт.

До две седмици в игра ще се върне и Нелуц Рошу, който е най-скъпото попълнение на клуба. Въпреки това обаче Роси желае най-малко още един полузащитник, като той бе набелязал босненски юношески национал, който обаче се провали на тестванията, защото имаше киста в коляното.

С намирането на Жерсон Кабрал Левски към този момент има най-малко едно стойностно крило, само че се търси още един състезател със скорост. В отбрана пък алтернатива на Иван Горанов е единствено Мики Орачев, който не се показва изключително сполучливо, до момента в който Милош Цветкович няма никаква опция и на поста му играе при потребност юношата Ивайло Найденов, който номинално е крило.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР