Левски вече е на една ръка разстояние от сделка с

...
Левски вече е на една ръка разстояние от сделка с
Коментари Харесай

Сделката с новите собственици на Левски е близо до финализиране

Левски към този момент е на една ръка разстояние от договорка с групировката Sport Republic, дъщерна на " Юнайтед Груп " и благосъстоятелност на сръбския милиардер Драган Шолак. В понеделник е имало финални диалози сред двете страни, оповестява " Блиц ".
Прочетете още
" Сините ", представлявани от Наско Сираков, са били известени, че договорката ще бъде подписана напълно скоро. Както към този момент стана ясно, задграничните вложители желаеха цялостен одит, който е приключил наред - не са открити спомагателни големи отговорности на футболния клуб.

По всичко проличава, че Левски ще има нов притежател още преди Нова година. Според информацията Sport Rebublic е уверил Сираков, че ще купи клуба, откакто към този момент е постигнал сделка с Васил Божков за задълженията към него.

Живеещият в ОАЕ някогашен притежател на " сините " е имал среща с представители на Драган Шолак. Между двете страни е подписано съглашение, което гласи, че до 31 януари под формата на няколко транша Sport Rebublic ще изплати всичко на сметката на Божков. Сумата обаче остава конфиденциална.

Освен това са стартирали договаряния с Национална агенция за приходите, в които страната е получила писмени гаранции, че всичко дължимо ще бъде изплатено.

Вече са стартирани и договаряния със Станимир Стоилов за сключване на нов контракт. Контрактът сигурно ще е в пъти по-добър от сегашния на Мъри, който дори дълго време след завръщането си на " Герена " работи без заплата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР