Левски възнамерява да инвестира значително по-голяма част от бюджета си

...
Левски възнамерява да инвестира значително по-голяма част от бюджета си
Коментари Харесай

Левски вдига драстично бюджета за школата

Левски има намерение да влага доста по-голяма част от бюджета си за детско-юношеската школа на клуба. Това съобщи изпълнителният шеф на “сините” Павел Колев след общото заседание в НДК. В момента за академията са отивали към 6-7% от бюджета, а би трябвало да бъдат най-малко 15 с влизането на новото управление.

“Приоритет ще бъде развиването на школата. В момента към академията отиват към 6-7% от бюджета, а би трябвало да стане най-малко 15. Имаме тактика за понижаване на отговорностите, само че съответни периоди е доста мъчно да се посочат сега. Тези отговорности са насъбрани обратно във времето и занапред предстоят диалози по какъв начин, в какъв размер и в какъв период ще бъдат погасявани. Най-спешно беше да се подсигури лиценза за евротурнирите. Ние го свършихме преди общото заседание и бяхте осведомени по тази причина. За нас е значимо да почистим репутацията на футболния клуб. Левски се беше трансформирал в синоним на неточен сътрудник. Ще се опитаме да изградим връзки на почтеност, изключително за трансферната политика и връзките с футболистите”, сподели Колев.

Колев също по този начин разкри, че в идните години Левски ще се опита да построи още по-дълбоки връзки със “синята” общественост, с цел да може клубът да се приближи към самоиздържането

“Имаме доста работа с левскарската общественост. Колко са, къде са и по какъв начин можем да споделяме с тях. Няма по какъв начин един клуб да е постоянно на върха, само че би трябвало да има построена една база от правилни последователи без значение от резултатите. Левски е част от обстановката във футбола в целия район, която не е розова”, добави Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР