Левски увеличи три пъти цената на Найджъл Робърта, който се

...
Левски увеличи три пъти цената на Найджъл Робърта, който се
Коментари Харесай

Левски не иска да сваля цената на Найджъл Робърта

Левски усили три пъти цената на Найджъл Робърта, който се счита за най-конвертируемият състезател в тима. На " Герена " са безапелационни, че няма да се разделят с него против сума по-малка от 1 млн. евро. Причината е, че сходна оферта дойде от ОАЕ през лятото, само че тогава не се стигна до трансфер, защото нидерландецът не пожела да върви там.

Сега най-сериозен интерес има от страна на Динамо (Загреб). Хърватите обаче не желаят да извадят повече от 500 хиляди евро за него. Причината за това е, че те знаят, че Левски не е в цветущо финансово положение. Освен това балканците са били подучени, че съществува опция нападателят да си тръгне като свободен сътрудник. Подобна опция имаше, само че тя отпадна, откакто на " Герена " се разплатиха с футболистите, които получиха дължимите си заплати, откакто клубът подписа с общоприет спонсор. Освен това Левски трябваше да оправи връзките си и с Петър Хубчев и помощниците му, които осъдиха " сините " в чужбина.

Именно тези загуби би трябвало да бъдат обезщетени от продажбата на Робърта. Затова на " Герена " желаят да вземат за него допустимо най-високата цена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР