Левски уреди трето ново попълнение. Бразилският нападател Велтон е сигурен

...
Левски уреди трето ново попълнение. Бразилският нападател Велтон е сигурен
Коментари Харесай

Левски уреди трети нов, ето кога пристига на Герена

Левски уреди трето ново попълнение. Бразилският нападател Велтон е сигурен за столичани, макар че се появиха информации за противоположното.

24-годишният футболист ще дойде у нас за началото на зимната подготовка на „ сините”. Тогава ще подпише и контракт за 2.5 години. Столичани не виждат смисъл той да пътува в този момент до България и още веднъж след към 20 дни, научи Gong.bg от свои източници. Всичко сред офанзивния футболист и клуба е конкретизирано и парафирането на договора е единствено условност.

Велтон има контракт с сегашния си клуб Ботафого ПБ до лятото. В последните дни се твърдеше, че организация ще откупи правата му за 50 хиляди евро, след което той ще заиграе на „ Герена”. Настоящото управление на Левски в лицето на Станимир Стоилов, Иво Ивков и Даниел Боримиров обаче демонстрира, че работи единствено и само за ползите на клуба, заради което не е изключено Левски да придобие напълно правата на Велтон. Така, в случай че той направи положителни мачове със синия екип, единствената дума по възможна негова продажба в различен тим ще е на столичния гранд.

Нападателят беше определен за „ шлагера на сезона” от почитателите на Ботафого ПБ. Той се трансформира и в голмайстора на отбора. Бело не съумя да се класира за бразилската Серия Б, само че направи пробив в шампионата за Купата на Североизтока, където в профил след дузпи Витория Баия.

В изявления в обществените мрежи стана ясно, че до края на годината за Велтон следва още едно хубаво събитие. В околните дни футболистът ще мине под венчилото.

До момента Левски се укрепи с гамбийския национал Ноа Сонко Сундберг и бразилеца Цунами. Последният беше съотборник на Велтон през предишния сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР