Левски си хареса норвежкото крило Мадс Санде, пише Тема Спорт. Според

...
Левски си хареса норвежкото крило Мадс Санде, пише Тема Спорт.
Според
Коментари Харесай

Левски набеляза норвежко крило за лятната си селекция

Левски си хареса норвежкото крило Мадс Санде, написа " Тема Спорт ".

Според локалните медии 25-годишният футболист на Хаугесунд влиза в проектите на " сините " за лятната селекция.

Бившият младежки национал на скандинавската страна има контракт с клуба до края на годината и към този момент може да договаря свободно с други тимове, които се интересуват от него.

Ако Левски желае да го притегли в този момент, ще би трябвало да заплати трансферна сума. Другият вид е той да бъде взет като свободен сътрудник, само че чак през зимата.

В момента обаче на " Герена " не разполагат с бюджет за селекция и до закупуването на нови играчи ще се стигне единствено при продажбата на някой от сегашния състав.

Мадс Санде е висок 185 см и играе като дясно крило. Той може да работи сполучливо и отляво, а също и в ролята на атакуващ халф.

В момента Левски няма незабавна потребност от флангови състезател, защото разполага за тази позиция с Уелтон, Роналдо, Джавад ел Джемили и Марин Петков.

В ролята на плеймейкър пък работят Ивелин Попов и Илиян Стефанов. Ако въпреки всичко бъде притегли, Санде най-вероятно ще бъде употребен като заместител на Филик Кръстев в халфовата линия.

Николай Костов към този момент смени схемата на игра, което се видя в първата контрола. Тогава " сините " действаха с четирима играчи зад изнесения в предни позиции нападател.

25-годишният норвежец се намира в отлична форма, откакто шампионатът на Норвегия се организира сега.

От началото на сезона Санде е изиграл 11 мача, в които има 1 гол, а Хаугесунд се намира на 12-тото място в класирането. За последно бе на терена на 25 юни против Молде, когато стартира като титуляр и остана на терена 86 минути.

От Скандинавия Левски през 2021 година притегли централния бранител Ноа Сонко Сундберг. Той пристигна от шведския Йостерсунд.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР