Левски ще трябва да се справя без десния защтник Милош

...
Левски ще трябва да се справя без десния защтник Милош
Коментари Харесай

Левски със сериозни проблеми в защитата преди дербито с ЦСКА

 Помощник треньорът на Исландия гледа изявите на звезда на Левски  Левски се оправи с Верея в подготвително движение
Левски ще би трябвало да се оправя без десния защтник Милош Цветкович в реваншa на полуфиналите за Купата на България против ЦСКА. Битката е в сряда (25 април) от 18:30 часа на националния стадион " Васил Левски ".

" Сините " имат нелошия задатък от 2:0 в първия мач, в който бяха алегорични посетители. Сърбинът получи контузия през второто полувреме на семейството на Верея. Вчера Цветкович мина обстойни прегледи, които демонстрираха, че той няма да бъде на линия за дербито.

Все още обаче не е ясно какъв брой дълго ще отсъства сърбинът. Цветкович може да не е на линия и за гостуването на Берое на 29 април. Отсъствието на сърбина е огромен удар за треньора Делио Роси, защото италианецът няма различен чист десен бек в състава си. Затова до мача с ЦСКА експертът ще разиграе няколко разновидността за негов заместител. Първият е като подобен да бъде употребен Роман Прохазка.

В предишното словакът постоянно играеше на тази позиция, макар че Роси не го употребява на нея. Роман съобщи, че се усеща най-добре в средата на терена, само че в мач с подобен залог няма проблеми да бъде върнат в защита. Другите две варианти пред италианеца са някой от левите бекове - Иван Горанов или Афонсо Фигейредо, да бъде трансфериран вдясно. Това няма да е по никакъв начин неочакван ход. Всичко ще бъде отработено на тренировките през днешния ден и на следващия ден.

Малка е вероятността, само че тя въпреки всичко съществува, като десен бек да излезе Ивайло Найденов. 20-годишният младеж, който номинално е халф, има 7 мача през тази акция - 6 за състезание и 1 за Купата на България. През пролетта обаче той рядко попада в групата. Все отново записа един мач като титуляр, в който замести Милош Цветкович по десния фланг на защитата. Това бе при семейството на Етър, което приключи 1:1.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР