Левски ще се опита да привлече през зимата нападателя на

...
Левски ще се опита да привлече през зимата нападателя на
Коментари Харесай

Левски набеляза Дориан Бабунски

Левски ще се опита да притегли през зимата нападателя на Ботев (Враца) - Дориан Бабунски. Северномакедонецът се показва на равнище при врачани и е попаднал в полезрението на треньора Станимир Стоилов.

Основната цел пред "сините " ще бъде привличането на централен нападател, който да е с профил голаджия и да приключва офанзивите на отбора.

В момента на "Герена " разполагат само с Билал Бари, само че мароканецът с френски паспорт разочарова с представянето си макар огромното предпочитание, което демонстрира.

Левски ще се опита да притегли Бабунски по схемата с Димитър Костадинов и Септември. За Ботев (Враца) ще остане % при възможна последваща продажба на нападателя. До този миг Дориан има 19 мача и 5 гола в efbet Лига.

Дориан Бабунски към този момент се отличи против Левски през този сезон. Той осъществя и двата гола за триумфа на Ботев (Враца) над „ сините “ с 2:0 в мач от 2 кръг на efbet Лигата. 25-годишният футболист е наследник на някогашния бранител на ЦСКА Бобан Бабунски, който игра за „ армейците “ в интервала 1992-94 година и също се е разписвал във вратата на Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР