Левски ще продължи да държи Здравко Димитров под око и

...
Левски ще продължи да държи Здравко Димитров под око и
Коментари Харесай

Левски държи под око Здравко Димитров

Левски ще продължи да държи Здравко Димитров под око и напролет. В момента крилото играе чартърен в Спартак (Варна) и направи мощни мачове през първия полусезон. Той изигра 11 дуела за “соколите ”, в които вкара едно попадение и направи три асистенции. 24-годишният футболист внесе заостреност и скорост в офанзивите на варненци и един от най-силните му мачове бе точно против Левски (2:2). След края на акцията Спартак може да го откупи, само че последната дума за трансфер ще има Станимир Стоилов. 

Именно Мъри “замрази ” Димитров през предходната година поради проблеми отвън терена и дружно с Димитър Костадинов бе изхвърлен от първия състав. Сега с изключение на положителното му показване, крилото може да получи помощ и от сегашния си треньор при “соколите ” Димитър Димитров. Известно е, че Херо и Станимир Стоилов поддържат отлични връзки и наставникът на “сините ” няколко пъти е споделял, че постоянно разискват тематики, свързани с футбола. 

Новият треньор на Спартак може да даде рекомендация за Здравко Димитров и той да бъде оправдан на “Герена ”. Крилото към този момент обществено се извини на Стоилов за постъпките си и съобщи, че желае още веднъж да облече синия екип, с цел да покаже, че има място в отбора. Той изигра общо 69 мача за столичани във всички шампионати, в които означи три гола. 

Димитров е един от перспективните играчи, от които могат да се завоюват положителни пари при предстоящ трансфер и надали от “Герена ” ще го изтърван с лека ръка да си тръгне, без да бъде получена трансферна сума за него. 

Договорът на крилото е за още година и половина. Той беше притеглен от Септември (София) през 2019 година. 

“Тема Спорт ”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР