Левски ще продаде звездата си Давиде Мариани на Шабаб Ал

...
Левски ще продаде звездата си Давиде Мариани на Шабаб Ал
Коментари Харесай

Давиде Мариани отива във вицешампиона на ОАЕ, ще получава над 1 млн. на година

Левски ще продаде звездата си Давиде Мариани на Шабаб Ал Ахли Дубай, а не на Ал Насър, каквито информации се появиха. Сделката е въпрос на часове, а в касата на " сините " ще постъпят 1,5 млн. евро.

Швейцарските медии оповестиха, че халфът ще взима " в пъти повече " от това, което получава на " Герена " в новия си тим. Реално, Мариани ще заработва по над 1,2 млн. евро на година в арабския клуб. Това прави по 100 хиляди евро на месец.
 Снимка 436215
Източник:

Подобна сума офанзивният футболист няма по какъв начин да взима в нито един роден клуб, по тази причина не е изненада, че се е съгласил на прехвърлянето.

През предишния сезон Шабаб Ал Ахли завоюва Купата на Президента. В шампионата приключи на второ място в крайното класиране и ще играе в Шампионската лига на Азия. Отборът е воден от аржентинеца Родолфо Аруабарена. Клубът разполага с няколко чужденци, измежду които личат имената на молдовския национал, родом от Бразилия Енрике Луванор, еквадореца Хайме Айови и аржентинеца Мауро Диас. В момента отборът е на лагер в Испания.

Любопитно е да се означи, че сътрудниците на Мариани доведоха в Левски Луан Виана от Шабаб Ал Ахли.
 Левски взима заместител на Мариани, Тодор Неделев е един от разновидностите
Левски взима заместител на Мариани, Тодор Неделев е един от разновидностите

" Сините " още веднъж считат да се пробват за халфа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР