Левски ще организира втора кампания с през есента, обяви собственикът

...
Левски ще организира втора кампания с през есента, обяви собственикът
Коментари Харесай

"Левски" готви втора кампания с акции през есента, обяви Сираков

Левски " ще провежда втора акция с през есента, разгласи притежателят на клуба Наско Сираков. Той беше на среща в Бургас с почитатели във връзка идното Общо заседание на акционерите на 6 април, на което да се гласоподава увеличението на капитала на " Левски " с издаване на нови акции на стойност 15 млн. лева В идващите дни Сираков ще организира разяснителни срещи с последователи в Сливен (28 март), Стара Загора (29 март) и Пазарджик (30 март).

През февруари Сираков разгласи издаването на акции като " " след с Драган Шолак.

" Наложи ни се доста бързо да реагираме, нямаме задоволително време, при всички състояние есента ще има втора такава акция, където съм сигурен, че ще си подсигуряваме по-голям триумф ", сподели Сираков пред Би Ти Ви.

Той отхвърли да отговори на въпрос дали има управнически проблем в " Левски " след обществените с изпълнителния шеф, а по-късно сподели: " Като реша какво ще върша, ще го разберете. "

 Орел, рак и щука на Орел, рак и щука на " Герена ": до какво ще докара битката за власт в " Левски "

По-рано през днешния ден " Левски " заяви, че целевите дарения от почитателите за отговорностите на клуба към Националната организация за приходите са стигнали до 239 423 лева

" Целевите дарения по банковата сметка за понижаване отговорностите на клуба към Национална агенция за приходите вървят към кота 250 000 лева! Колко бързо ще я достигнем? ", написаха от клуба.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР