Левски ще използва повече футболисти от школата си до края

...
Левски ще използва повече футболисти от школата си до края
Коментари Харесай

"Левски" ще даде шанс на повече юноши до края на сезона

Левски " ще употребява повече футболисти от школата си до края на сезона. По този метод сините ще запълнят дупката от отсъствието на Давид Яблонски, Милош Цветкович и Жерсон Кабрал. Договорите на тримата изтичат през юни и клубът реши повече да разчита на тях.

" До края на сезона ще е по този начин. Такова е решението на управлението. Ще играят повече млади футболисти от школата, които от месеци упражняват с първия тим, от началото на сезона на процедура, и организираха цялата зимна в Кипър ", съобщи изпълнителният шеф на " Левски " Павел Колев след успеха над " Черно море " във Варна в неделя.

" Тези млади футболисти би трябвало да натрупат игрови минути, с цел да преценим техните качества. Те би трябвало да натрупат самочувствие, а ние пък - усещания от тях в игрова конюнктура, тъй като една такава атмосфера като тази на стадион " Тича " няма по какъв начин да се усети в другарски мачове и тренировки ", добави той.

Колев сподели, че не е водил диалози за пари с Яблонски, Цветкович и Кабрал. " Проведохме прям мъжки диалог с Яблонски и Цветкович. С Кабрал беше по-специфично, тъй като е характерна персона. Но и с него се разбрахме по мъжки, че " Левски " потегля по нов път и ще постанова и ще търси други футболисти. "

Колев удостовери, че футболният сътрудник Джовани Бекали ще оказва помощ на " Левски " за селекцията. По рекомендация на румънеца сините назначиха и Богдан Патрашку за основен скаут.

" Джовани е дълготраен другар на " Нове холдинг " и персонално на Васил Божков. С него имахме много диалози. Видяхме се и персонално тук. С Патрашку също говорихме. Той е човек, който познава българския футбола, играл е тук. Беше ни препоръчан като разновидности и откакто разговаряхме, стигнах до извода, че е младеж, който има сходни с нашите разбирания за футбола и задоволително знания, с цел да ни помогне да намерим нови футболисти и да конструираме тима отсега нататък ", сподели още Колев.

Той изрази подозрение в изказванията в румънските медии, че " Левски " ще има 10 милиона лв. за селекция през лятото. " " Много се надявам да го има, само че не съм осведомен с такава информация и мощно се колебая, че ще се случи. Да не приказваме, че не е обикновено да се случва в нашата българска реалност. За " Левски " има други цели от това да се изсипят милиона за селекция. Пробвано е в предишното и в последна сметка от него завещание няма никакво ", приключи Колев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР