Левски се обърна с призив към привържениците си преди гостуването

...
Левски се обърна с призив към привържениците си преди гостуването
Коментари Харесай

"Левски" се обърна към феновете, за да няма ново тежко наказание от УЕФА

" Левски " се обърна с апел към последователите си преди гостуването на АЕК Ларнака в първия прелиминарен кръг в Лига Европа. " Сините " предизвестиха всички свои почитатели, които възнамерят да поддържат отбора в Кипър, да съблюдават разпоредбите, да не внасят неразрешени предмети и да не проявят експанзия, принуждение, расизъм или ксенофобия, защото те могат да донесат спомагателни тежки санкции от УЕФА на обичания им клуб.

" Левски " изтърпява наказване от два домашен мача в Европа без аудитория поради дейностите на почитателите по време на мача с " Вадуц " предишното лято. Освен това от УЕФА започнаха следствие поради повдигнат байрак със неразрешен знак при гостуването на отбора на " Ружомберок " в мач от първия прелиминарен кръг в Лига Европа.

" Уважаеми последователи,

искащите да поддържат " Левски " в Кипър против АЕК Ларнака в първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа на 25 юли, четвъртък от 18:30 ч. значимо да знаят, че прецизно е неразрешено внасянето на стадиона на следните предмети:

Бутилки, консервни кутии, стъклени или железни чаши
Камъни, предмети от дърво и желязо, пирони
Запалителни субстанции, бомбички, взривни механизми
Фойерверки, фенерчета, факли
Запалки, газови кутии, възпламеняеми и запалими материали
Ножове, джобни ножчета, ножици, режещи или други остри предмети или оръжия
Инструменти
Лазери
Банери, плакати, транспаранти, изразяващи расистки, обидни, провокативни или политически знаци или лозунги
Наркотици или други упойващи субстанции
Алкохолни питиета
Други предмети, които може да се смятат за рискови или могат да бъдат употребявани като оръжие.

Обръщаме се към всички последователи да поддържат тима на " Левски " в следващия му европейски мач, само че без прояви на експанзия, принуждение, расизъм и ксенофобия, защото те могат да донесат спомагателни тежки санкции от УЕФА на обичания ни клуб. ", се споделя в известието в уеб страницата на " сините " .

" Левски " гостува в Ларнака в четвъртък (25 юли) от 18:30 ч. в първи мач от втория прелиминарен кръг в Лига Европа. Реваншът е седмица по-късно на " Герена " пред празни трибуни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР