Левски с жест към Лудогорец след първия мач на шампионите

...
Левски с жест към Лудогорец след първия мач на шампионите
Коментари Харесай

"Левски" поздрави "Лудогорец" за представянето срещу "Мидтиланд"

" Левски " с жест към " Лудогорец " след първия мач на първенците в Лига Европа. Снощи " орлите " приключиха 1:1 при гостуването си на " Мидтиланд " и по този мотив " сините " са изпратили приветствен адрес до своите противници.



" Уважаеми сътрудници, за нас е наслаждение да ви поздравим за играта, показания темперамент и воля и извоюваната точка в гостуването на " Мидтиланд " в четвъртък, 16 септември. Всяко едно положително показване във втория по мощ европейски шампионат Лига Европа носи авторитет и почитание освен към Вашия клуб, само че и към българския футбол като цяло. Ръководството, спортно-техническия щаб, футболистите и чиновниците на ПФК " Левски ", пожелават бързо и безпроблемно възобновяване на треньора на " Лудогорец " Валдас Дамбраускас и го чакаме още веднъж на треньорската пейка ", написа в писмото на " сините ".
Снимка: Reuters

" С това писмо управлението на " Левски " за следващ път потвърди, че следва и пази полезностите на славния клуб, и ние сме уверени, че доста скоро " сините " ще се върнат на европейската сцена, където ще пишат нова приказка, която почитателите им заслужават. Желаем им го от сърце ", е отговорът на първенците.

В Дания " орлите " бяха без треньора си Валдас Дамбраускас, който даде позитивна проба за ковид. Той няма да бъде край тъчлинията в идващите три седмици.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР