Левски продължава с неубедителното си представяне в последните седмици, но

...
Левски продължава с неубедителното си представяне в последните седмици, но
Коментари Харесай

"Левски" си заслужи само точка и освирквания срещу последния "Витоша"

Левски " продължава с неубедителното си показване в последните седмици, само че в случай че до момента успяваше да измъква мачовете си, в този момент позволи грандиозна издънка против последния в Първа лига. Сините приключиха 0:0 против " Витоша " (Бистрица), изигравайки най-слабия си мач след идването на Делио Роси на треньорския пост.

Футболистите в синьо действаха безредно, неенергично и без никаква фикция в предни позиции. " Левски " разчиташе главно на удари от отдалеченост и центрирания, и не изглеждаше, като тим, който знае по какъв начин да вземе трите точки.

Дори противоречива дузпа, отсъдена в самия завършек на първото полувреме не оказа помощ на сините. Жорди Гомес, който донесе триумфа над " Локомотив " (Пловдив) в предния кръг, този път пропусна от 11-те метра.

Сините срещнаха добре проведен тим на " Витоша ", който след 16 мача към момента няма победа, само че пък взе третата си точка за сезона. За последно отборът на Костадин Ангелов стори това на 17 септември при семейството 0:0 с " Пирин ".

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР