Левски призова привържениците си, които ще го подкрепят на стадиона

...
Левски призова привържениците си, които ще го подкрепят на стадиона
Коментари Харесай

Левски призова феновете си да избягват прояви на расизъм, ксенофобия и дискриминация в реванша с Апоел Беер Шева

Левски прикани последователите си, които ще го поддържат на стадиона в реванша против израелския Апоел Беер Шева, да заобикалят прояви на расизъм, ксенофобия и дискриминация.

довечера от 20:00 часа на ст. " Георги Аспарухов ". След показаното в първата среща Левски е любимец да се класират за плейофите, където ще се изправят против немския Айнтрахт. Първата борба в Израел приключи без попадения.

" Левскари, довечера ни следва решителната борба против Апоел (Беер Шева). Очакваме Ви на стадиона, с цел да сътворим следващата велика и незабравима европейска вечер. Призоваваме Ви да подкрепяте тима без прояви на расизъм, ксенофобия, дискриминация и политически лозунги. Умоляваме Ви да не употребявате неразрешени знаци и пиротехнически средства, които могат да донесат солени санкции на клуба.

Напомняме, че Левски е под мониторинг и бе застрашен със затваряне на част от трибуните още след първия мач с ФК Шкупи. Нека бъдем деликатни, с цел да може тима и отсега нататък да разчита на 12-ия си състезател. Левски има потребност от вас! Само Левски! ", написаха от клуба.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР