Левски поднови тренировки вчера. Играчите получиха от треньорския щаб ден

...
Левски поднови тренировки вчера. Играчите получиха от треньорския щаб ден
Коментари Харесай

Трио на Левски се върна в строя

Левски възобнови тренировки през вчерашния ден. Играчите получиха от треньорския щаб ден и половина отмора след загубата с 2:3 във вторник от Ал Кувейт във втората контрола в Дубай.

Добрата вест за Станимир Стоилов е, че в отбора няма контузени футболисти, а тримата, които пропуснаха инспекцията – Андриан Краев, Жереми Петрис и Патрик-Габриел Галчев, се готвеха наедно със своите съотборници.

Въпросните футболисти страдаха от бедрени травми и бе преценено да не бъдат рискувани в спаринга с кувейтците.

Сините организираха тактическо занятие, в което се отиграваха обстановки, които не са се понравили на Станимир Стоилов по време на контролата във вторник.

„ Не съм удовлетворен и от първото полувреме, тъй като играхме постепенно, без динамичност и скорост. Умората очевидно ни пристигна допълнително, само че би трябвало да се прояви темперамент в подобен миг. Липсваше ни експанзия “, съобщи Мъри след мача.

По време на почивния си ден футболистите посетиха Dubai Mall, който е петият максимален мол в света, както и Burj Khalifa – най-високата постройка в света.

От своя страна атакуващият състезател Илиян Стефанов употребява свободното си време, с цел да прекара деня с половинката си, която също е в Дубай.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР