Левски победи трудно Ботев Враца с 1:0 в среща от

...
Левски победи трудно Ботев Враца с 1:0 в среща от
Коментари Харесай

Левски би Ботев Враца с гол на 17-годишен младок

Левски победи мъчно Ботев Враца с 1:0 в среща от петия кръг на efbet Лига. Единственото попадение вкара 17-годишният Преслав Бачев. Младокът влезе като запаса и се разписа в 83-ата минута. Попадението е първо за него в мъжкия отбор.

Иначе сините играха много постепенно и неориентирано през първата част. Те имаха единствено едно състояние, при което Краев би в навън. Ботев пък изпусна златен късмет в 31-ата минута. Тогава при контраофанзива алените се озоваха в обстановка трима на двама. Краев обаче блокира удара на Красимир Тодоров.

На почивката треньорът на Левски Николай Костов направи три смени. В игра се появиха Илиян Стефанов, Уелтон и Асен Чандъров, а напуснаха Патрик-Габриел Галчев, Ивелин Попов и Рикардиньо. Лявото крило Роналдо пък беше пратен като десен бек.

Сините натиснаха крепко и изпуснаха няколко благоприятни условия за гол. В 83-тата минута обаче Левски въпреки всичко повече. Хосе Кордоба лиши топката на левия фланг, направи двойно подаване с Уелтон, след което стреля. Ударът му беше блокиран, само че топката попадна в Преслав Бачев, който вкара за 1:0.

Така сините се изкачиха на трето място в класирането с 9 точки. Толкова има и Берое. Лидерите и Локомотив Пловдив са с по 13 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР