Левски още се надява да завърши първенството на второ място,

...
Левски още се надява да завърши първенството на второ място,
Коментари Харесай

"Левски" още таи надежди за второто място

" Левски " още се надява да приключи шампионата на второ място, макар че два кръга преди края изостава на 6 точки от тази позиция, която заема " ЦСКА-София " (72 т.). Именно против този противник ще излязат днес " сините " в последното дерби сред двата тима този сезон. Мачът е от 18 ч. на ст. " Васил Левски " и ще се предава директно по " Диема спорт ". В последния кръг, в петък, " Левски " гостува на  " Берое ", а " ЦСКА-София " приема " Ботев " (Пд).

" Ако спечелим, три дни ще се надяваме на нещо, макар че в българското състезание мъчно стават изненади. Все отново по-реалистично за нас е да участваме в баража за Лига Европа. Но въпреки всичко играем против ЦСКА, дали е " София " или не, въпреки всичко е ЦСКА и няма място за никакво успокоение... Ще се веселя, в случай че ги откажем от купата ", разяснява през вчерашния ден краткотрайният треньор на " Левски " Георги Тодоров. Той показа упованията си, че противникът ще наложи тотална преса в първите 20 минути. След което даде и своята рецепта за победа в дербито: " Тези мачове се печелят с темперамент. Трябват ни офанзиви, удари към вратата, предпочитание за победа ".

Тодоров показа, че възможна победа ще бъде отдадена на бранителя Деян Иванов, чийто татко умря през вчерашния ден. Футболистът по този начин или другояче нямаше да играе за " Левски " през днешния ден, защото е осъден поради аления си картон от мача с " Лудогорец " (1:1). Мястото му се чака да заеме Седрик Унтонджи, който обаче не е подготвен да издържи цялостен мач поради неотшумяла контузия.

В отбора на " ЦСКА-София " главният проблем е травмата на капитана Николай Бодуров, като е по-вероятно той да не успее да се възвърне за мача.

 

МЕРКИ

Полицията разгласи още веднъж пределна готовност за дербито през днешния ден, макар че ползата към мача не е толкоз мощен. Около Националния стадион ще бъдат ситуирани КПП-та, където ще бъдат проверявани дали има пияни измежду феновете, а също така за неразрешени предмети. Движението към стадиона ще бъде неразрешено за автомоболи по време на мача, а ще е отворено единствено за коли от градския превоз.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР