Левски на практика се отказа от трима титуляри. Очакваше се

...
Левски на практика се отказа от трима титуляри. Очакваше се
Коментари Харесай

Левски се отказа от трима футболисти

Левски на процедура се отхвърли от трима титуляри. Очакваше се в паузата на шампионата управлението на отбора да води договаряния с Давид Яблонски, Милош Цветкович и Жерсон Кабрал за възобновяване на договорите им. ТОПСПОРТ научи, че такива не са се състояли. Нещо повече, шефовете на " Герена " нямат желание и да стартират диалози с триото.

Това значи, че гореизброените играчи ще изоставен след края на сезона като свободни сътрудници, защото контрактите им изтичат. Считаше се, че с най-големи шансове да остане на " Герена " имат Давид Яблонски. Драстичният спад във формата му, както и делото против него за " черно тото " в Чехия, са в основата на решението на управлението да се откаже от него.
 Снимка 411420
Източник:

Няма да е изненада, в случай че любимецът на почитателите седне на аварийна пейка в мачовете до края на сезона. Очаква се на неговото място да бъде налаган Седрик Унтонджи.

Милош Цветкович към този момент е със статут на запаса. На неговата позиция титуляр ще бъде Живко Миланов.
 Снимка 407106
Източник:

След като мине интервалът на акомодация на Еркебулан Сейдахмет, Жерсон Кабрал също ще седне на пейката, отстъпвайки мястото си на младия гений от Казахстан.
 Снимка 393580
Източник:

С изтичащ контракт в Левски е и вратарят Николай Михайлов. В неговия договор имат алтернатива за удължаването му с две години. Очаква се договаряния със стража да бъдат водени в идващите седмици.
 Петър Хубчев: Не разясня Левски, Лечков да не атакува футболистите ми
Хубчев отново не отхвърли за Левски, подготвен е да се раздели с националния отбор

" Няма да позволи Йордан Лечков да атакува футболистите ми "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР