Левски на 100% ще се сбогува с един от титулярите

...
Левски на 100% ще се сбогува с един от титулярите
Коментари Харесай

Левски на път да продаде Хосе Кордоба, сините искат поне 1 милион евро за него

Левски на 100% ще се сбогува с един от титулярите си през зимата. Става дума за Хосе Кордоба. Националът на Панама ще поеме към Испания, където от лятото има много сериозен интерес към него. Тогава прехвърлянето не се реализира, само че в този момент нещата са радикално разнообразни. На " Герена " даже са намерили тим, който да заплати парите, които желаят за него. Твърди се, че " сините " държат да получат най-малко 1 милион евро.

Кордоба бе един от първите прехвърляния на Станимир Стоилов, който най-вероятно ще би трябвало да финансира зимната си селекция с продажбата на играчи. Не е изключено по тази пътека да поемат още Ноа Сонко-Сундберг и Уелтън. Както е известно, на " Герена " сега разчитат главно на почитателите, откакто не съумяха да привлекат нов и сериозен сътрудник като спонсор.

Освен интерес към чужденците, има подобен и към младите играчи. На " Герена " обаче не желаят да се разделят с тях. Поне на книга. Иначе с лека ръка биха се разделили с всеки, стига да има задоволително добра оферта за него.
 Предстои седмица от значително значение в Левски
Предстои седмица от значително значение в Левски

Напрежението в клуба пораства
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР