Левски живна, но проблемите с публиката остават. Фракцията Южна дивизия

...
Левски живна, но проблемите с публиката остават. Фракцията Южна дивизия
Коментари Харесай

Южна дивизия: Побоят над Дългия беше нападение над левскарщината и свободата

Левски живна, само че проблемите с публиката остават. Фракцията " Южна дивизия " излезе с публично изказване във връзка случилото се на мача с Лудогорец (0:0) в сряда.

Тогава Адриан Дългия, наследник на някогашния футболист на отбора Петър Петров, беще брутално пребит в Сектор " Б ". Ето позицията без редакция:

" Здравейте, другари Левскари!

Датата е 6-ти септември 2017 година - празник за всички Българи! Минали са 132 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия. В този ден хиляди чакат още един празник - този път на стадион „ Георги Аспарухов “, където един видоизменен наследник тим е подготвен да зарадва зажаднелите за прекрасен футбол и красиви победи негови последователи.

Стадионът е цялостен, трикольор се шири по цялата му външна страна, а националният лозунг „ Съединението прави силата “ гордо бива разпъван от едни от последните останали романтици в бранша зад вратата.

Тук някъде би трябвало дебело да подчертаем и заявим, че появилите се информации, че ЮЖНА ДИВИЗИЯ се е завърнала в Сектор Б, не дават отговор по никакъв метод на действителността. Слуховете за обединяване бе следващата добре изиграна пиеса и прахуляк в очите на елементарния фен.

Имаше стартирана концепция за основаването на нова УЛТРА организация, сплотяваща останалите фракции, която да се занимава с развиването на публиката на ЛЕВСКИ в тази тенденция. Да събира средства за хореографии, да създава продукти, да дава доклади за събраните средства и къде биват изразходвани те. Всичко привидно звучеше фантастично, само че сякаш „ този филм сме го гледали “.

Ние като организация взехме решение, че няма по какъв начин за следващ път да се доверим на празни приказки и обещания. Въпреки това Дългия реши в името на ЛЕВСКИ и неговата аудитория да се завърне, дружно с други организации, които бяха спрели визитата си на мачове, в финален опит да възродят мястото, наречено Сектор Б, и да го върнат там, където му е мястото – на върха. А резултатите в последните мачове бяха видни за всички и се усещаше усъвършенстване в държанието и пеенето по време на дуелите.

За да пристигна и най-посетеният мач за тази година – домакинство на Лудогорец. Случилото се през второто полувреме на мача в Сектор Б приказва единствено за едно. Хората, узурпирали святото място, не желаят мощен Сектор, не желаят единна синя аудитория, не желаят обединявания, не желаят цялостни трибуни. От този миг, когато някой ви заприказва за " его ", просто се изсмейте.

Ако някой е желал да откаже Дългия от това да оказва помощ за развиването на Сектор Б, то това е можело да стане по хиляди разнообразни способи. Случилото се при започване на второто полувреме по време на най-посетения за годината мач, в бранш цялостен с последователи от цяла България, както с дами, деца, с възрастни и нищо неподозиращи хора, ясно приказва единствено за едно.

Идеята не е била да се нападне Дългия като персона. Този път нападението бе проведено против Левскарщината, против Свободата, против последните останали полезности и идеали на това свещено до скоро място.

„ И в оня ден глухите ще чуят думи, сякаш се четат от книга, и очите на слепите ще прогледнат от мрака и тъмнината. “

Онзи ден пристигна! И за дребните деца към този момент е ясно, че казусът в никакъв случай не е бил и не е сред обособени групи, както доста комфортно се пробват да го изкарат малко на брой в последните месеци. Всяка група, всяка персона, която покаже лично мнение, която покаже креативност, знания и благоприятни условия да развива този бранш бива поставяна под напън.

На подобен бе подложен ФОНД СЕКТОР Б преди години, на подобен сме подлагани и ние. Нашата организация е сложена под подобен очевиден напън от деня, в който гласно декларирахме схемите, в които вкарва тима Иво Тонев и върхушката около него.

Последвалите събития с най-голяма ескалация на напрежение - пиесата в Сектор А - не съумя да ни спре. Опитът Дългия да бъде спрян по този безсрамен метод ще се сгромоляса още по-силно и звучно. Надяваме се xората да са създали своя избор и той да лъсне още в идващите домашен мачове!

И преди, и в този момент - Левски значи независимост?!?
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР