Левски и ЦСКА-София излязоха с призиви феновете на двата отбора

...
Левски и ЦСКА-София излязоха с призиви феновете на двата отбора
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА-София се обединиха с призиви преди дербито

" Левски " и ЦСКА-София излязоха с апели почитателите на двата тима да не употребяват пиротехнически произведения на дербито сред двата тима през днешния ден от 14:45 часа.

В известията се споделя да не се стига до прояви на експанзия, тъй като футболът не е война.
" Левски ": Футболът не е война, съперничеството е на терена
От името на " сините " обръщението е отправено от изпълнителния шеф Даниел Боримиров.

" Левскари, да подкрепим обичания тим на националния стадион „ Васил Левски “ както сме го правили постоянно - безрезервно и буйно от първата до последната секунда на мача.

Да създадем европейска атмосфера по трибуните, само че единствено с разрешени средства, тъй като футболът не е война, а съревнование на терена. Не използвайте сигнални ракети и пиротехника, тъй като те могат да бъдат извънредно рискови за здравето и живота на всеки един фен на трибуните на стадиона и носят солидни санкции за клуба.

Вярвам в безрезервната Ви поддръжка и съм сигурен, че за следващ път аудитория и тим ще бъдат едно цяло ", се споделя в изказването на Боримиров.
ЦСКА-София: Не хвърляйте застрашаващи живота ракети и бомби
Посланието на ЦСКА-София е подписано от двамата изпълнителни шефове Филип Филипов и Стоян Орманджиев.

" Армейци, следва ни Вечното дерби сред ЦСКА и Левски. Двубой, който всеки футболен почитател, без значение от клубната си принадлежност, чака с неспокойствие. Битка, която десетилетия наред придава смисъл на българското състезание. Мач, поради който доста дребни деца са ставали огромни футболни почитатели.

Докато всички очи са вперени в протичащото се на ст. „ Васил Левски “, дано бъдем за образец. Подкрепата ви е безрезервна, хореографиите - за образец, пристрастеността - истинска. Така, както би трябвало да бъде. Но дано ограничим изразяването на любовта си към обичания тим до разрешените средства.

Апелираме с цялата си религия в разсъдъка на „ алената “ аудитория да не се хвърлят застрашаващи живота ракети и бомби. И защото историята помни - дано не тежи на съвестта ни потърпевш почитател, дано не разплакваме нечия майка, дано не отхвърляме децата от магията на футбола. Феновете ни са доказвали, че могат да демонстрират геройство и без непозволени средства. Нека го създадем още веднъж. На стадиона място за експанзия няма. Всички сме хора, всички сме българи ", пише в изказването от " Българска войска ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР