Левски и ЦСКА извъртяха 2:2 в напечен мач-реванш за Купата.

...
Левски и ЦСКА извъртяха 2:2 в напечен мач-реванш за Купата.
Коментари Харесай

Левски направи равен с ЦСКА-София и отива на финала


Левски и ЦСКА извъртяха 2:2 в напечен мач-реванш за Купата. Сините не престават напред след победа с 2:0 в първия мач и мечтаят за трофея. На финала към този момент ги чака Славия.

Жорди Гомес беше прецизен в 7-ата минута, а Бланко изравни в 57-ата минута. В 27-ата минута Тиам беше изпъден. Буш още веднъж даде задатък на " сините " в 65-ата минута. Алберт изравни в 82-ата минута.

Още в първата минута гредата избави " алените ". Жорди Гомес центрира, а Стойчо Атанасов при опита си да избие прати топката в дясната греда на отбора си.

Испанецът вкара доста хубав гол в 7-ата минута и даде преднина на " сините ". В 16-ата минута Фернандо Каранга пропусна отлична опция, откакто стреля неприятно от няколко метра в ръцете на Митрев. Две минути по-късно Паулиньо прати топката над гредата от добра позиция.

В 25-ата минута Буш стреля от дребен ъгъл, само че Черниаускас избави. В 28-ата минута Кали Тиам беше изпъден за жесток фаул в краката на Каранга. Халфът изрита доста неприятно бразилеца, като Николай Йорданов го прати под душовете.

Голмайсторът безусловно се разрева от болежка, само че след лекарската интервенция остана на терена още две минути. Деветката на " алените " опитва нов удар към вратата на Митрев, само че незабавно по-късно се строполи на земята и със сълзи на очите пожела промяна. На негово място влезе Бланко в 33-ата минута. Тимът на Белчев натисна, само че без да основава чисти положения. Манолев един път стреля в навън, а по-късно последваха няколко мелета пред вратата на " сините ", които се пробват да затварят пространствата в своята половина.

Последната минута на първата част Обертан проби отдясно и центрира остро, Паулиньо стреля, само че в крайници в на Атанасов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР