Левски и НАП са се разбрали да отворят нова глава

...
Левски и НАП са се разбрали да отворят нова глава
Коментари Харесай

Левски влиза в нова договорка с НАП

Левски и Национална агенция за приходите са се разбрали да отворят нова глава в договарянията посред им в края на годината, написа " Тема спорт ". " Сините " са много сериозен дебитор към приходната организация.

Неофициалният дълг е малко под 10 милиона лв., като сумата е образувана по две пътеки. По едната сините от дълго време са наказани и би трябвало да заплащат всеки месец по към 145 хиляди лв. вноска към Национална агенция за приходите. С това се бяха заели ентусиастите с директни дарения и членски импорт.

Има обаче закъснение и от организацията няколко пъти са пращали предупредителни писма до управлението на Левски. Стигна се даже до замяна на реплики сред шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов и треньора на сините Стоилов през медиите, като се включи и изпълнителният шеф Иво Ивков.

Сега основна точка за шефа от " Герена " е до края на календарната година Левски да съкрати дистанцията с два милиона лв., след което двете страни да договарят и подпишат ново съглашение за изчистването на оставащите отговорности напред във времето.

Другата пътека е за настоящи отговорности. Левски не смогва да покрива всички дупки в бюджета си и в същото време да заплаща нови налози и осигуровки. Ситуацията се е подобрила с последните приходи от телевизионни права, продадени абонаментни карти и билети от първите мачове на " Герена " за новия сезон.

Около 200 хиляди лв.. от участие в сдружението " Левски на левскарите " също са отишли в сметките на Национална агенция за приходите. От клуба се надяват и на цялостен стадион на реванша с Хамрун Спартанс, както и на добра посещаемост в неделя с Пирин, с цел да покажат на приходната организация нови платежни нареждания към хазната.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР