Левски и Лудогорец играят днес срещите си реванш от плейофа

...
Левски и Лудогорец играят днес срещите си реванш от плейофа
Коментари Харесай

Левски ще се опита да направи чудо, Лудогорец излиза за честта си

Левски и Лудогорец играят през днешния ден срещите си реванш от плейофа за влизане в групите на Лига Европа и Лигата на конференциите. 
Прочетете още
Левски ще гостува на немския Айнтрахт Франкфурт, а дуелът стартира в 21:30ч. В първия мач сините изненадоха именития си противник и направиха 1:1 в София. Така всичко ще се реши през днешния ден и Левски е тимът, който няма какво да губи и се надява на чудото да в профил Айнтрахт, който завоюва Лига Европа през 2022-а година. Айнтрахт е един от най-големите любимци за трофея в Лигата на конференциите дружно с британския Астън Вила и в случай че ще е същинска сензация в случай че Левски успее да в профил и то в Германия Айнтрахт. Лошата вест за Левски е, че звездата на Айнтрахт Коло Муани ще играе през днешния ден. Французинът беше пред трансфер в ПСЖ, само че от Айнтрахт отхвърлиха офертата на стойност от 80 млн. евро и за момента той остава в клуба.

Победителят си обезпечава място в групите на Лигата на конференциите, а изгубилият отпада от евротурнирите за този сезон.

Лудогорец пък излиза за достойнството си против Аякс в Амстердам. Мачът стартира в 21:00ч. В първата среща Лудогорец загуби с 1:4 от нидерландския гранд в Амстердам и сигурно е невероятно да стигне до групите на Лига Европа. Аякс ще бъде без кошмара на Лудогорец Мохамед Кудус, който беше продаден за 45 млн. евро в Аякс малко след мача в Разград.

Победителят отива в групите на Лига Европа, а изгубилият ще бъде в групите на Лигата на конференциите. 

Жребият за груповата фаза на Лига Европа и Лигата на конференциите е в петък.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР