Левски е започнал преговори за привличането на централния защитник Кристиан

...
Левски е започнал преговори за привличането на централния защитник Кристиан
Коментари Харесай

Левски иска да привлече Кристиан Димитров

Левски е почнал договаряния за привличането на централния бранител Кристиан Димитров, твърди Тема Спорт.. Интерес към Димитров има и от Берое, само че Левски също ще се опита да притегли юношата на Ботев Пд, който има 14 мача за националния тим.

От „ Герена “ желаеха Димитров и преди време, когато по времето на Петър Хубчев бяха доста покрай автограф, само че тогава двете страни се разминаха. В последна сметка Кристиан реши да продължи кариерата си в чужбина, само че там не му провървя изключително. Общо за Хайдук Сплит той записа 46 мача, само че през актуалната акция бе твърда запаса. Бе даван чартърен и на румънския първенец ЧФР Клуж, където обаче също бе със статут на твърда запаса.

Левски към този момент си обезпечи укрепване в офанзива през зимата с привличането на бразилеца Рикардиньо, а идната цел на Мъри Стоилов е взимането на нов централен бранител. За схемата 3-5-2, която Мъри употребява в някои от напечените дуели, столичани имат потребност от повече варианти в зоната на ариергарда. Настоящите са Кордоба, Сундберг и Ван дер Каап. Освен това има вид някой от първите двама да бъде продаден през зимата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР