Диви кокошки унищожават градините на жителите на цяло село. Животът

...
Диви кокошки унищожават градините на жителите на цяло село. Животът
Коментари Харесай

Кокошки без стопани тормозят цяло село

Диви кокошки унищожават градините на жителите нацяло село.

" Животът ни се прекатурна и се трансформира в пъкъл. Постоянно сме будни и към този момент плюем пера ", разясняват локалните в британското селце Снетишам, графство Норфолк.

Хората споделят, че се усещат полудели от неприятното кудкудякане на към 100 диви кокошки. Според тях пилетата нахлуват от близката гора, а броят им се усилва.

Местните поданици се оплакват и от напор от хора, които пътуват, с цел да видят птиците и оставят спомагателна храна за тях, която притегля плъхове. Това основава напрежения и мнения за възходящо възприятие за обостряне на връзките сред поданици и гости.

Хората повдигат въпроса с кокошките пред енорийския съвет, който заплашва да ги отстрани.

" Те са голяма болежка за селото. Когато влязат в градините, изкопават всичко. Миналата седмица някой им беше оставил розови скариди. А плъховете тук са много огромни и се развъждат пъклен бързо ", разяснява Род Макензи, енорийски консултант пред английското издание " Гардиън ", представен от БТВ. 

48-годишният Бен Кинг споделя, че би трябвало да носи тапи за уши, с цел да спи през нощта, заради непрекъснатото кудкудякане.   " Вече са отвън надзор, не са единствено една или две - в случай че някой пристигна и ги реалокира, бих му купил огромна бира ", разяснява мъжът.

Има обаче и такива, които се застъпват за животните - споделят, че те способстват за селския сексапил на селото.

" Нямам никакви проблеми с пилетата. Преди да се преместим тук, не знаехме, че стартират дейния си живот в 4:00 часа сутринта, само че това придава в допълнение обаяние на мястото ", показва 43-годишният Греъм Маккуайд.

" Хората в новите къщи се оплакват от кокошките, само че птиците са тук от толкоз дълго време. В света се случват по-важни неща от няколко кокошки. А те имат право на живот ", разяснява локален мъж.

" Две от кокошките са в градината ми от бебета и изобщо не ме тормозят ", споделя още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР