Левски е на крачка да се отърве от трансферната издънка

...
Левски е на крачка да се отърве от трансферната издънка
Коментари Харесай

Левски е на крачка да се отърве от трансферни разочарования

Левски е на крачка да се отърве от трансферната издънка Насиру Мохамед, написа " Тема Спорт ". Ганайското крило е на автограф от завръщане в някогашния си отбор Хекен. Фланговият нападател към този момент е в Швеция. Вчера той дойде въз основата на клуба и следи тренировката. От Хекен пуснаха негова фотография в формалния си профил в Instagram. Върху фотото беше написано " Посещение през днешния ден ".

Левски ще е на огромна загуба от Насиру Мохамед. Той бе притеглен предишното лято от Петър Хубчев. За правата му " сините " заплатиха към 350 000 евро. Сега обаче ще го продадат едвам за 100 бона от европейската валута. Общо за Левски 26-годишният ганаец изигра 14 дуела във всички шампионати.

Аржентинецът Франко Мазурек също повече няма да се появи на " Герена ", твърди " Меридиан Мач ". От клуба разкриха, че халфът няма да пристигна на сбора в понеделник, откакто се е схванал с шефовете да разтрогне по взаимно единодушие. Това е отлична вест за Левски, тъй като " сините " от известно време се опитваха да се разделят с аржентинеца без да му заплащат наказателна клауза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР