Левски е много близо да разреши пореден казус. Сините и

...
Левски е много близо да разреши пореден казус. Сините и
Коментари Харесай

Окончателно: Блажевич си тръгва от Герена

Левски е доста близо да позволи следващ проблем. " Сините " и ненужният Анте Блажевич ще се разделят през зимата. Хърватският защитник продължава да тренира самостоятелно на " Герена ", откакто не влиза в проектите на Станимир Стоилов. 26-годишният футболист взе присъединяване единствено в един формален мач на " сините " - загубата с 0:1 от ЦСКА 1948 в първия кръг. В Бистрица Блажевич позволи доста неточности в играта си и Мъри ясно съобщи, че няма повече да разчита на него. Ръководството на клуба организира няколко диалога с него, с които да го убедят да разтрогне по взаимно единодушие, само че хърватинът не искаше да къса контракта си. В последния месец шефовете на " Герена " са постигнали забележителен прогрес и Блажевич е склонил да си тръгне през зимата със солидна отплата. По всяка възможност той ще получи три заплати вкупом и ще се трансформира в свободен сътрудник.

Дошлият през лятото от Железничар защитник бе единствената неточност на Станимир Стоилов в селекцията. Треньорът на " сините " на няколко пъти призна това, а изпълнителният шеф Ивайло Ивков съобщи, че играчът е имал информация за треньорска промяна и е посочил, че няма упоритостта да се развива, а единствено да прибира заплатата си.

" Задраскването " на Блажевич принуди " сините " да привлекат по неотложност някогашния футболист на ЦАрско село Жереми Петрис. Първоначално французинът подписа контракт единствено до края на календарната година, само че неотдавна той парафира със столичани до 2024 година. За момента Левски не възнамерява разлъка или продажба на други футболисти през зимата, а в случай че се стигне до предстоящата промяна на собствеността, се чака и много сериозна селекция за укрепване на тима.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР