„Левски” е гигант, а Габриел Обертан – световна звезда. Оценките

...
„Левски” е гигант, а Габриел Обертан – световна звезда. Оценките
Коментари Харесай

Славиша Стоянович: „Левски” е гигант, Обертан - световна звезда

„ Левски” е колос, а Габриел Обертан – международна звезда. Оценките даде треньорът на „ сините” Славиша Стоянович. Под негово управление отборът записа пет следващи победи и е едноличен водач в Първа лига.

„ Доволен съм от изискванията в София. Свиквам бързо, тъй като футболът доста наподобява на този в Белград. „ Левски” е безспорен гранд и това може да бъде забелязано на всяка крачка в България. Отборът има доста последователи, които са извънредно въодушевени. Доста си наподобява с „ Цървена звезда”, разяснява експертът в изявление за словенското електронно издание siol.net.
Славиша Стоянович: Селекцията не е моя, само че няма да се извинявам! (ВИДЕО) "Искам играчите да знаят какво е да носиш екипа на "Левски ", сподели новият треньор на "сините "
„ Разполагам и с една международна звезда – Габриел Обертан. Неговата биография е феноменална. Не знам каква е повода, само че той се усеща превъзходно в „ Левски "

Наставникът призна, че е отхвърлил две предложения, с цел да поеме „ сините”. „ Всичко стана изцяло инцидентно. Бях покрай контракт с клуб от Северна Европа и оставаше да уточним единствено последните елементи. Тогава ми се обади управител от България. Представи ми офертата на „ Левски” и тя ми хареса. Бързо се договорихме, за два дни. Говорих и с президента на клуба и той ми изясни визията си. След това нямах никакви подозрения, че ще поема „ Левски”. Малко преди да подпиша, получих още едно завладяващо предложение, само че към този момент се бях схванал със Спас Русев и взех решение да спазя обещанието си”.
Славиша Стоянович в " Левски " за две години Специалистът публично подписа
Стоянович акцентира, че мощният старт не го заблуждава за сериозността на идните тествания. „ Спечелихме пет следващи победи, три от които в гостувания. Беше много мъчно. Но мислим мач за мач. Шампионатът едвам в този момент стартира. Най-важното е играчите да повярват във вижданията ми и метода ми на работа. Предстоят ни и огромните дербита с ЦСКА и „ Лудогорец”. От доста време съм във футбола, тъй че не хвърча в облаците. Еуфорията е забранена”.

„ В България има много положителни тимове. Шампионът „ Лудогорец” има 12 бразилци, ЦСКА също има доста чужденци и национали. Битката за купата ще бъде тежка”, уверен е треньорът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР