Левски допусна пета загуба от началото на сезона в Първа

...
Левски допусна пета загуба от началото на сезона в Първа
Коментари Харесай

"Левски" отново на колене. 10 от "Черно море" победиха "сините"

" Левски " позволи пета загуба от началото на сезона в Първа футболна лига у нас. " Сините " бяха победени с 2:1 от " Черно море " на стадион " Георги Аспарухов ".

Успехът за " моряците " пристигна след поврат, като отборът на Илиан Илиев игра с 10 индивида цяло полувреме.

Срещата стартира по отличен метод за " Левски ". В 20-ата минута Мартин Райнов се ориентира най-добре в наказателното поле на варненския отбор и откри резултата след удар с глава.

Снимка: Lap.bg

До края на полувремето домакините държаха самодейността, а Робърта пропусна да удвои. В 45-ата минута Илиан Илиев-младши от " Черно море " беше изпъден, откакто получи втори жълт картон.

Вместо да се възползват от численото си преимущество, " сините " понижиха темпото и позволиха поврат. Изравнителното попадение беше дело на Курьор. Той към този момент има 11 гола в 9 мача и оглавява класацията за голмайстор.

Снимка: Lap.bg

Васил Панайотов донесе трите точки за " Черно море ", след страхотна акция в 69-ата минута. Футболистът, който не крие пристрастията си към " сините ", отхвърли да отпразнува попадението.

Загубата задълбочава рецесията в отбора от стадион " Георги Аспарухов ". След 10 мача " сините " имат единствено 3 победи и са на 10-о място в класирането. " Черно море " е с 4 триумфа и е пети.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР