Левски 04 февруари 16:00 Динамо Киев Състав Пламен Андреев Драган

...
Левски 04 февруари 16:00 Динамо Киев Състав Пламен Андреев Драган
Коментари Харесай

Стартовите 11 на Левски за контролата с Динамо


Левски

04 февруари 16:00

Динамо Киев
 Състав Пламен Андреев Драган Михайлович Ноа Сонко Сундберг Хосе Кордоба Цунами Андриан Краев Филип Кръстев Асен Митков Велтон Марин Петков Билал Бари Треньор Станимир Стоилов Мирча Луческу Резерви
Левски ще премери сили с Динамо (Киев) в петата си инспекция от подготвителния лагер на отбора в Белек. Двата тима ще се изправят един против различен през днешния ден от 16:00 часа.

Двубоят ще се играе на стадион " Мардан ", където преди няколко дни украинският гранд победи Лудогорец с респектиращото 4:1.
 Левски постави завършек на селекцията
Левски постави завършек на селекцията

Решението, което е взето от шефовете дружно със спортно-техническия щаб

" Сините " към момента нямат победа, като записаха три равенства и едно проваляне в контролите. Първите три дуела столичани приключиха наедно 1:1 с поляците от Гурник (Забже), още веднъж 1:1 с чехите от Бохемианс и 2:2 с водача в Словения - Марибор, а последния конфликт изгубиха с 0:1 от втородивизионния турски отбор Генчлербирлиги.

Динамо (Киев) е най-успешният клуб в Украйна и в някогашната Съюз на съветските социалистически републики. Основан е през 1927 година и печели 16 трофеи на Украйна, 13 пъти Купата на страната и 9 пъти Суперкупата на Украйна. Избран е за от организация " Франс прес " за клуб №1 на Източна Европа за 20 век.
 Ноа Сонко: Със Стоилов разбираме футбола по подобен метод
Ноа Сонко: Със Стоилов разбираме футбола по подобен метод

" Приятно съм сюрпризиран от атмосферата в Левски "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР