Левият бек Марлон от Флуминензе е трансферна цел на Лудогорец.

...
Левият бек Марлон от Флуминензе е трансферна цел на Лудогорец.
Коментари Харесай

Лудогорец иска да привлече защитник от седмия в Бразилия

Левият бек Марлон от Флуминензе е трансферна цел на Лудогорец. За 24-годишния футболист има още две запитвания от клубове от Източна Европа - от Украйна и Русия.

Флуминензе към момента не е решил дали ще продаде своя футболист, или не. Засега той влиза в проектите на старши треньора Абел Брага за новия сезон. Марлон към този момент стартира подготовка със своя тим, написа " dsport ".

Лудогорец е предложил 800 хиляди евро за 50% от правата на Марлон, които Флуминензе има. Другата половина са благосъстоятелност на Крисиума.

Марлон има контракт с Флуминензе единствено до края на календарната 2022 година. Тоест от средата на годината може да подпише прелиминарен контракт с всеки клуб и по-късно да реализира свободен трансфер.

Възможността за трансфер на Марлон в Лудогорец се усилва заради обстоятелството, че Флуминензе притегли двама леви бранители за новия сезон.

Марлон има опит в Европа. Той е играл чартърен в тимовете на Боависта и Трабзонспор. Той е притежател на Суперкупата на Турция от 2020 година.
 Дорин Ротариу с минимални шансове да остане в Лудогорец
Дорин Ротариу с минимални шансове да остане в Лудогорец

Може да се трансформира в първия румънец без купа с " орлите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР