Левицата призова да не се крият министри. COVID кризата няма

...
Левицата призова да не се крият министри. COVID кризата няма
Коментари Харесай

БСП призова да не се крият министри

Левицата прикани да не се крият министри. Коронавирус рецесията няма да скрие Петя Аврамова, съобщи аленият народен представител Георги Свиленски . Още преди две седмици социалистите задали писмен въпрос към районния министър Петя Аврамова. Той недоумява за какво министрите няма да работят и уточни, че ръководещите през вчерашния ден обяснили, че ще се работи от вкъщи.

Covid рецесията няма да скрие госпожа Аврамова, не крийте министрите, настоя аленият народен представител. Covid рецесията си е Covid рецесия , нали страната не е спряла да работи, попита Георги Свиленски.
 Зам.-министър Николай Нанков е с ковид
Зам.-министър Николай Нанков е с ковид

Това заяви самият той във Facebook

Припомняме, на 23 октомври стана ясно, че е признат в болница с COVID-19.

Сред контактните лица са и министър-председателят Бойко Борисов, министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, министърът на финансите Кирил Ананиев, министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева, както и Севделина Арнаудова от централата на Политическа партия ГЕРБ, съобщииха от СРЗИ.

Припомняме, че 25 октомври бе обявено, че министър председателят Бойко Борисов е инфектиран с ковид. Министърът на опазването на здравето

Президентът Румен Радев е с

На 26 октомври стана ясно, че

Преди дни бе обявено, че с ковид е инфектиран и

Положителен за COVID-19 се оказа и
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР