Левите формации, подкрепящи Ваня Григорова, подписват коалиционно споразумение. Предизборното обединение

...
Левите формации, подкрепящи Ваня Григорова, подписват коалиционно споразумение. Предизборното обединение
Коментари Харесай

Левите формации, подкрепящи Ваня Григорова, подписват коалиционно споразумение


Левите обединения, подкрепящи Ваня Григорова, подписват съдружно съглашение. Предизборното обединяване ще бъде парафирано на емблематично място – в къщата-музей „ Димитър Благоев “.

Партии и организации, които поддържат кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на София ще подпишат съдружно съглашение за присъединяване в локалните избори. Това оповестиха от градската
организация на Българска социалистическа партия в столицата.
Предизборното обединяване ще бъде парафирано на емблематично място – в къщата-музей „ Димитър Благоев “.

Политическите обединения ще се явят с обща листа за общински съветници в Столичния общински съвет, като неин лидер ще бъде Ваня Григорова.

На 25 август тя бе издигната от Българска социалистическа партия и „ Левицата “ като кандидат за кметското място в София.

Тогава Ваня Григорова дефинира като приоритет обзор на общинските услуги, които все още са отдадени за ръководство на частни структури.
“Концесията на водата в София
е на дневен ред. Незнайно за какво решение още не е взето. Сметопочистването да се върне в общински ръце, дефицитът тук-там в детските градини и яслите са цели. Вече имахме диалози с хора, които работят в ясли, те имат доста положителни оферти, които могат да се осъществят в идващите година – две, с цел да се реши казуса с дефицита ”, акцентира Ваня Григорова.

Тя счита още, че финансови средства би трябвало да бъдат разпределени освен в центъра, а поравно на територията на цяла София.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР