Летовниците от Обединеното кралство, които планират пътуване до Турция, трябва

...
Летовниците от Обединеното кралство, които планират пътуване до Турция, трябва
Коментари Харесай

Предупреждение за ваканция в Турция, тъй като британците, които нарушават паспортните правила, могат да бъдат изправени пред глоби или затвор

Летовниците от Обединеното кралство, които възнамеряват пътешестване до Турция, би трябвало да са наясно със строги паспортни правила, които могат да доведат до санкции или даже арест.

В Турция е всекидневно полицията да прави инспекции на оживени места и те постоянно желаят да видят персонална карта, без значение дали това е фотокарта или паспорт. Там е срещу закона да не носите документ за идентичност със фотография.

Всички, в това число туристите, би трябвало да съблюдават това предписание. Ако не можете да покажете персоналната си карта при поискване, може да се наложи да платите пари или да бъдете задържани. Министерството на външните работи на Обединеното кралство предизвести пътуващите към Турция постоянно да носят паспорта си със себе си, оповестява Chronicle Live.

Също по този начин си коства да обърнете внимание на разпоредбите за пътешестване, преди да резервирате. Ако оставате в страната за по-малко от 90 дни, нямате потребност от виза, само че в случай че оставате по-дълго, не забравяйте да носите и нея постоянно със себе си. Това е дру...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР