Летовниците, които тръгват на почивка в Испания, са предупредени, че

...
Летовниците, които тръгват на почивка в Испания, са предупредени, че
Коментари Харесай

Предупреждение от Испания за британците, тъй като нарушаването на правилата за летищни трансфери може да означава глоби от £513

Летовниците, които потеглят на отмора в Испания, са предизвестени, че могат да получат солидна санкция до 600 евро, в случай че нарушат едно основно предписание (приблизително £ 513).

Ако планирате да резервирате летищен трансфер или да се качите на такси, не забравяйте първо да си напишете домашното. В Испания такситата би трябвало да бъдат регистрирани и законите за такситата и частните компании за наемане са доста строги. Не единствено нерегистрираните водачи могат да си навлекат проблеми, само че и пасажерите, употребяващи тези услуги, също могат да бъдат санкционирани, оповестява BirminghamMail.

Има доста незаконни транспортни компании, изключително в известни ваканционни места, които се преструват на легален бизнес. Може даже да предложат по-ниски цени, с цел да подмамят туристите. Така че, бъдете деликатни, когато резервирате трансфер или се качвате на такси по време на отмора, защото може да ви глобят до 600 евро, в случай че ви заловен да употребявате нелицензирана услуга.

Външното министерство на Обедине...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР