Летните бури в София едва не погубили Ани Салич. Водещата

...
Летните бури в София едва не погубили Ани Салич. Водещата
Коментари Харесай

Ани Салич сподели лична история и благодари от сърце

 Летните стихии в София едвам не погубили Ани Салич. Водещата на новините по Нова тв аварирала в разгара на поройните дъждове в центъра на столицата, а с помощта на двама изцяло непознати, които ѝ се притекли на помощ, съумяла да се прибере в дома си в пернишкото село Рударци по живо, по крепко.

За перипетиите си самата Салич описа в профила си във фейсбук, където благодари и на мъжете, които ѝ оказали помощ.

" Удавих се посред езерото вдясно от " Токуда “. Беше извънредно под светкавиците и десетките коли и автобуси, които ни подминаваха и ни лашкаха като лодка във водата. И тогава знамение, появи се един чужд Иван, който влезе във водата и ме изтегли. Друг един Васил прати пътна помощ, тъй като моята, за която съм си платила, не си вдигаше телефона. И ето по този начин в сходни моменти разбирам, че има положителни хора и същински мъже. Благодаря Ви! “, написа Ани, която се возела сама в автомобила си по тъмни доби след работа.

От откровенията на тв звездата се схваща, че явно сега до себе си тя няма мъж, на който да разчита в сходни изключителни обстановки. В профила си в обществената мрежа в полето за фамилен статус Салич е вписала, че е необвързана, въпреки предходната година да бе засечена от фотографите на " Ретро “ на лежерен обяд с тайнствен господин, който даже я возеше с персоналния си автомобил. Явно нещата сред тях са се пропукали и Ани е претърпяла втора разлъка, откакто преди 3 години публично постави точка на брака си с бащата на двете си деца и дълготраен собствен брачен партньор – продуцентът от сръбски генезис Бранко Салич.

Животът на необвързана жена обаче не се отразява по никакъв начин неприятно на журналистката, която прекарала лятната си почивка край родното море, на къмпинг " Арапя “. Слънчевите бани и разходките по плажа тв звездата съчетала с бохемски вечери на един от най-известните питейни заведения там, където пиела коктейли до 2-3 след среднощ, както се вижда от изявленията ѝ във фейсбук.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР