Летни обучителни курсове, интересни уъркшопи и походи на открито -

...
Летни обучителни курсове, интересни уъркшопи и походи на открито -
Коментари Харесай

Занимателни летни дейности в Русе

Летни обучителни курсове, забавни уъркшопи и походи навън - това са единствено част от забавните оферти на Сдружение „ Вдъхновение “ и Общински юношески дом - Русе за идващите месеци към младежите на Русе. Те са част от план „ Има значение кой си “, който се финансира от Министерството на младежта и спорта по Националната стратегия за младежта.
Дейностите стартират през месец юни и всички младежи на възраст сред 15 и 30 години могат да се включат в тях. Предвидени са образования по гражданско обучение, юношески действия и доброволчество, национални и европейски юношески стратегии, информационни умения, здравословен метод на живот, спортни действия навън, танцови уъркшопи и други. Акцент в този план ще са образованията, планувани за юношески служащи, както и осведомителните акции, ориентирани към всички младежи на Русе и района по разнообразни тематики.
Част от плана е и цветната младежка самодейност „ Музика и цветове “, планувана за края на юни в Русе. Носители на концепцията са група младежи, членове на Младежкия парламент в Русе към Общински юношески дом, които са създали новаторски за града културен артикул. Това събитие е ексцентричен музикален фестивал на цветовете, в който безопасен органически пъстър прахуляк се разпръсква във въздуха от участниците, създавайки приказност от цветове. Съчетан с Hip hop, House, Techno-музика и известни DJ, фестивалът е новаторски за град Русе. В рамките на плана участниците ще извършват тематични задания и музикални картини, ще основат мостри на изкуството посредством ексцентрични технологии, резултат на свободното мислене, пречупени стандарти и другата позиция на младежите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР