Летище София затваря многоетажния паркинг на Терминал 2 поради реконструкция.Оттам

...
Летище София затваря многоетажния паркинг на Терминал 2 поради реконструкция.Оттам
Коментари Харесай

Летище София затваря многоетажния паркинг на Терминал 2

Летище София затваря многоетажния паркинг на Терминал 2 заради реорганизация.

Оттам оповестяват, че закритото оборудване ще бъде затворено за влизане от 25 ноември. Автомобилите, които са паркирани там, ще могат да изоставен през изхода в идващите две седмици, по-късно ще се наложи да бъдат репатрирани на углавен паркинг.

„ С оглед на идната реставрация на покрития паркинг на Терминал 2, призоваваме притежателите на коли, които са оставени за неустановен интервал от време, да подхващат дейности за тяхното унищожаване в идващите две седмици. След този период всички непотърсени коли ще бъдат репатрирани на углавен паркинг “, показаха от администрацията на летището.

„ Напомняме на всички, които възнамеряват да употребяват паркинга, че престоят на коли не трябва да продължава след 25 ноември 2024 година, заради идния главен ремонт на оборудването “, прецизираха още те и подчертаха, че посетителите ще могат да употребяват новите открити паркинги.

От летището означиха, че за всевъзможни въпроси и спомагателна информация жителите могат да се извърнат към тях на телефон +359 2 937 2809 и e-mail: [email protected].
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР