Летище София започва пълна проверка след публикация на вестник Дейли

...
Летище София започва пълна проверка след публикация на вестник Дейли
Коментари Харесай

Летище София се захваща със сигнала на Кембъл, че била проверена, само защото е черна

Летище София стартира цялостна инспекция след обява на вестник " Дейли Мейл ", в която се твърди, че световноизвестният фотомодел Наоми Кембъл е станала жертва на расова дискриминация от страна на българските митничари. Кембъл е била в България от 19 до 22 май за реклама на международен фешън бранд, оповестява Българска национална телевизия.

" Искрено съжаляваме за отрицателните прекарвания на госпожа Кембъл в София. Днес започнахме цялостна инспекция на случилото се с. В контакт сме с българските митнически управляващи, които потвърдиха, че инспекцията на пасажери и багажи е част от тяхната работа и това е рутинна процедура. От летище София ще прегледаме видеозаписите от този ден и ще интервюираме чиновниците на следващия ден, с цел да проучим случая изцяло ", оповестяват от летище София.

Според " Дейли Мейл ", при идване на летището митничари са поискали да създадат цялостна инспекция на багажа на 52-годишната Кембъл. Източник на таблоида твърди, че тя останала " доста смутена " от случилото се, като съгласно нея повода да бъде тествана по този начин в детайли е поради цвета на кожата ѝ.

" Наоми напусна с бейзболна шапка и чанта в ръце, настани се в хотел. Пристигна с толкоз възторг да снима в София, само че това несъмнено я разстрои. Все отново извърши уговорката си ", добавя източник на вестника.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР