Летище София вече е с лятно разписание и предлага на

...
Летище София вече е с лятно разписание и предлага на
Коментари Харесай

Лято 2023: Летим директно от София до Родос, Рияд, Ереван, Вроцлав и Осло


Летище София към този момент е с лятно разписание и предлага на пътуващите избор от 77 постоянни и 19 чартърни дестинации, оповестиха от аеропорта.

През идващите месеци от София ще летят 21 самолетни компании, които извършват постоянни полети, а шест превозвача са декларирали предпочитание за чартърни.

Първият полети до полския град Вроцлав ще се реализира на 27 март, като до такава степен ще се лети два пъти в седмицата - в понеделник и петък.

Има още една нова директна дестинация - до Родос. Полетите до гръцкия град стартират от 3 юни и ще се правят във вторник и събота.

Това лято ще има и постоянните полети до Ереван и Рияд. До арменската столица ще се лети в сряда и неделя, като първият полет е на 30 април. Директните полети до Саудитска Арабия пък ще се извършват два пъти седмично от 23 април - още веднъж в сряда и неделя.

Летище София предлага още една нова дестинация - до норвежката столица Осло. Полети ще има всяка сряда и събота, като пърнвият полет е на 24 юни.

Летище София продължава договарянията си и с други превозвачи, за обезпечаване на повече оферти за пасажерите, се показва още в известието, прецизират още от аеропорта.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР